Edition Hotel Times Square Opening and weekend vibes in NYC

Håper alle har kost seg i helgen. 


NYC er som vanlig busy og det skjer mye her om dagen, så selv om jeg har blitt forkjølet, har jeg  ikke hatt tid til å være syk nå! Lørdagen tilbragte jeg med en svensk venninne som er i NYC. Vi trente sammen, skravlet hull i hodet på hverandre og catchet opp om alt og ingenting. 


Ebony er svensk og en av mine aller nærmeste modell kollegaer. Vi er veldig like på mange måter. Hun er en skikkelig stå på jente med bein i nesa. Jeg kjenner få som jobber så hardt og som er så positiv som henne. Jenter som henne inspirerer meg til å bli bedre! 


Lørdagen var vi invitert på åpningen av det nye Edition Hotel, på Times Square. En herlig middag, etterfulgt av ett spektakulært danse show. Hotellet var utrolig lekkert, maten var god og showet var sinnsykt imponerende. - Gåsehud! Det ble en tidlig kveld på oss, ettersom vi begge måtte være opplagte til søndagen. 


Søndag morgen sto jeg tidlig opp, lagde meg en havregrøt og en stor kopp med deilig kaffe. Søndag er egentlig min favoritt dag; ikke gjøre noe som helst. Men når man jobber freelance har man ikke alltid muligheten til å ta fri på søndager. Jeg hadde en fitting/prep for en hår kampanje jeg har booket her i NYC som jeg hadde call time til klokken 12:00. Dette skulle egentlig bare ta 2 timer, men endte opp med å bruke hele søndagen. Heldigvis lot de meg beholde min naturlige hårfarge, takk gud! 


Jeg pleier egentlig å si nei til hårjobber, fordi de ofte ødelegger håret veldig. I og med at jeg er naturlig blond, er jeg alltid redd for at noen skal messe opp fargen min. Resultatet ble en shine shampoo og en blåshampoo, kun for å tone ned gultonene litt i håret. Også en lett trim. Jobben er ikke før om en uke, så det blir spennende. Jeg skrev under på en kontrakt om at de sto fritt til å redigere hårfargen min på selve bildet. -Tenk at de faktisk gjør det! Det er faktisk ofte sånn det er på jobb. Sist gang jeg gjorde en stor hår kampanje, brukte de ikke engang produktet de reklamerte for.. I tillegg hadde jeg håret fullt av extentions.. Så folkens, pictures do lie!

Ønsker dere alle en fin ny uke og god
Påske!

Eline S
English

Hope everyone had an awesome weekend!


I got a cold, but dont really have time to take it easy. It so much going on right now, so no time for being sick. I spent Saturday with my Swedish girlfriend who is in NYC right now. We worked out together, talked the shit out of each other, and watched up on all and nothing.


Ebony Anderberg is one of my closest friends from the industry. We are the same kind of people in many ways. She is a hard working girl, who knows where she is standing. . I honestly don’t know many people who works as hard as she does. She is always positive. Girls like her inspire me to be better!


On Saturday we were invited to the opening of the new Edition hotel at Times Square. An amazing dinner, followed up with a spectacular show. The hotel was really elegant, the food was delicious and the show was beyond impressing. - Goodbums material.
We had an early night, because w both had work to do on Sunday.


Sunday morning, I got up aroound 10. Made myself an oatmeal and a big cup of fresh coffee. Sundays are ususally my favorite day to do nothing at all. But everyone who works as a freelance knows you dont always have a normal weekend. I had a fitting/prep for a hair campaign I have booked here in NYC. My call time was at 12, and it was suppose to be done in 2 hours. That didn’t happen, I ended up spending my entire day in that hair salon. Thank god they didn’t change my hair colour!


I usually say no to do hair jobs, because it damage the hair so much. Also because i’m natural blonde, im always afraid if it will mess up my natural color. The result was a shine shampoo, and a blue shampoo to cool down the yellow tone in my hair. Also a light trim. The job is not before next week, but im excited.


I just signed a contract saying they are allowed to retouch my hair colour in the acuall picture. -Imagine they do that! Its actually pretty often they do that on a shoot. Last time I did a hair campaign, the client didn’t even use their own product. And on top of that, my own hair was full of extensions.. So folks, pictures do lie!

Have a good start of the week and a happy easter!


- Eline S