Summer wedding!

Den siste uken siden jeg kom til Norge har gått i ett. Først 17. mai, og to dager etterpå bryllupet til min kjære venninne Kristine og hennes Bjørn.

Sermonien var i Uranienborg kirke og festen ble holdt i Eckbo selskapslokaler på Ris. Værgudene var med oss hele dagen. Eckbo selskapslokaler har en stor hage og utsikt over Oslofjorden. Dette var virkelig en fantastisk dag, og Norge viste seg fra sin beste side.

Jeg har ikke vært i altfor mange bryllup i mitt liv, men merker at det begynner å skje litt på vennefronten nå med både giftermål og barn. Det er stort å få være en del av en så spesiell dag. Det å se noen man er glad i så lykkelig og strålende er en fantastisk opplevelse. Kristine og Bjørn har begge vært gode venner av meg i flere år, og er begge fantastiske mennesker som fortjener hverandre! Kanskje man en dag er heldig å få oppleve å gifte seg selv. Jeg tror de fleste jenter har en liten prinsessedrøm om å gifte seg en dag, det har ihvertfall jeg.

oslo.jpg
oslo.jpg

English//

The last week since I came back to Norway has been quite eventful. First Norway’s national day May 17th, and two days after the wedding of my dear friend Kristine and her Bjørn. The ceremony was in Uranienborg church, and afterwards we headed to Eckbo banqueting rooms on Ris. The weather gods were with us all day. Eckbo banqueting rooms have a large garden and views of the Oslofjord. This was really a wonderful day, and Norway showed off it’s best side. I have not been to too many weddings in my life, but notice that it’s starting to happen more often now with friends getting married and having kids. It’s great to be part of such a special day, and to see someone you love be so happy and bubbly is a wonderful experience. Kristine and Bjørn have both been good friends of mine for years and are both wonderful people who deserve each other! Maybe one day I am lucky and get married myself. I think most girls have a little princess’s dream of getting married one day, at least I have.